Projecten

logo PTP 2

Doe je mee?

Dag allemaal, Wil je graag (weer) eens spelen bij PTP? Lees dan deze oproep. We zoeken spelers voor een aantal projecten.

 • Ieder jaar gaan we naar Leekerweide, waar we een voorstelling (met liedjes) spelen. Deze voorstelling is meestal ook geschikt om op een basisschool te spelen.
 • Het zou leuk zijn iets te maken met liedjes en improvisatieruimte om mee op te treden op festivals, braderieën e.d. Dit kan buiten en binnen zijn. Dit idee moet nog verder ontwikkeld worden. Het aantal spelers kan variëren, zelfs per voorstelling.
 • Als je met (een van) deze projecten mee wil doen, geef je dan zo gauw mogelijk op via de mail. Als je eerst nog wat informatie wil, neem dan contact op via de gebruikelijke mail van Postiljon Theater Producties (Ruud en Anneke) Wij zijn er trots op dat 5 jaar na de (her)start van PTP we zoveel enthousiaste mensen mogen verwelkomen!!

Je ziet het: Postiljon (Theater Producties) is springlevend.

“Wat moet ik me voorstellen bij projecten?”

- Een eenakter voor een volwassen of kinderpubliek (laten) schrijven en op een eenakterfestival spelen.

- Een kleine voorstelling in de sfeer van de oude Postiljonvoorstellingen maken en op scholen opvoeren (overdag).

- Een combinatie van workshops en een kleine voorstelling op scholen aanbieden.

- Gelegenheidsvoorstellingen maken (denk bijv. aan 650 jaar Hoorn).

Een greep uit onze activiteiten:

 • zondag 12 mei speelt PTP de premiere van de nieuwste eenakter; ‘Een vlot verhaal’ op het Helders Eenakterfestival te Den helder.
 • zondag 13 mei 2018 speelde PTP de eenakter Stoek op het Helders Eenakterfestival
 • Vrijdag 7 juli 2017 speelde PTP tweemaal de voorstelling Feestteveel, geschreven door Ruud Bos. Dit ter gelegenheid van het afscheid van juf Ria van basisschool De Baskuul in Lutjebroek.
 • Zaterdag 10 juni 2017 mochten we bij Voetbalvereniging Westfriezen in Zwaag onze Postiljon-liedjes ten gehore brengen aan de fietsers van de Rabofietssponsortocht. Het was een gezellige ochtend.
 • Vrijdag 10 februari 2017 in het Polanentheater te Amsterdam bracht PTP haar premiere van de eenkater Veerkracht ten tonele. We zijn blij met het enthousiaste onthaal van het publiek!
 • Zaterdag 11 juni 2016 hebben we de Rabobank fietssponsortocht weer opgefleurd met Postiljon-liedjes. Gezellig dat er altijd mensen even blijven kijken en meezingen. We stonden dit jaar bij de tennisvereniging van Wognum.
 • Donderdag 23 juni 2016 speelden we twee voorstellingen voor de jongste kinderen van basisschool De Klipper in Hoorn. Ruud had weer een magisch stuk geschreven. Het verhaal ging over reizen, naar aanleiding van het project van de school. We hebben er samen met de kinderen enorm van genoten.
 • Op het Kinderfestival van 5 mei 2016 in het Wilhelminaplantsoen te Enkhuizen speelde PTP samen met De Verhalenkast het verhaal; Koninklijke BonJe. Het was een zonnige, succesvolle dag met drie drukbezochte voorstellingen. 
 • In februari 2016 hebben we onze jaarlijkse muzikale voorstelling bij de soos van Leekerweide gespeeld. Het blijft altijd een feest om dit samen met de mensen te beleven. We kijken nu al weer uit naar volgend jaar!
Het Zeespiegelbeeld 2010 foto: Ton Put

Het Zeespiegelbeeld 2010 foto: Ton Put