Persbericht Helders Eénakterfestival

Helders Eénakterfestival

DEN HELDER – Schouwburg De Kampanje houdt zondag 26 april het jaarlijkse éénakterfestival. Tijdens deze theatermiddag zullen een zevental groepen uit geheel Noord-Holland en daarbuiten hun toneel capaciteiten tonen aan het Helders publiek.

Voor het voetlicht verschijnen de toneelgroepen Simplex uit Heerhugowaard, FeedY’Rhead uit Zaanstad, Nieuw Leven en Toneelgroep Assendelft beiden uit Assendelft. Verder is ook het Wieringerwaardse DEV ’77 weer te bewonderen en Postiljon Theater Producties uit Hoorn. En tenslotte is daar Sangoma een percussiegroep uit Leiden die door middel van allerlei slagwerk instrumenten een verhaal vertelt. Heel apart en absoluut het aanschouwen waard.
Al met al een zeer gevarieerd programma. De kaarten kosten zes euro. Het programma duurt van 12.00 uur tot 18.00 uur, daarna zal er (bij voldoende deelname) een afsluitend buffet geserveerd worden voor vijftien euro per persoon. Kaarten zijn te koop bij de kassa van De Kampanje aan het Bernhardplein, tel. 0223-674664 (voor het buffet graag reserveren voor vrijdag 24 april.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *