PTP – Bulletin jaargang 1 nummer 2 – mei 2014

logo PTP 2

We houden vol
En dit is nummer twee! Ondanks tegenslagen (ziekte en ander ongemak) houden we vol. En ja: er hebben zich nog een paar nieuwe basisleden aangemeld. Ook leuk: ons “rondvraagsysteem” blijkt te werken. De repetities voor een volgend stuk zijn in volle gang. Binnenkort is er weer een kerngroepvergadering. Je ziet het: we zijn lekker bezig. En mocht je nog iemand kennen die ook wel eens een keer toneel wil spelen, een cabaretvoorstelling wil maken of iets anders creatiefs op een podium wil doen, laat hem of haar dan vooral lid worden van PTP. Wie weet wat voor moois daar uit voortkomt.
Met hartelijke toneelgroeten,
Ruud
 
Even melden
Misschien wel leuk om even te melden: John en Kees hoeven zich natuurlijk helemaal niet in te schrijven! Ze hoeven ook nergens aan mee te doen! Beide heren krijgen ons bulletin toch wel! Ze zijn immers erevoorzitter en erelid. En dat betekent, dat zij vanzelfsprekend van alles op de hoogte worden gehouden. Dat kost ze dus niks, helemaal niks!
 
De jubileum-cd
Er komen af en toe al vragen over. Waar blijft de jubileum-cd? Iedereen heeft zo z’n best gedaan. Nou willen we wel eens wat horen ook. Martijn (Bos) heeft het heel erg druk met zijn werkzaamheden. Bovendien kost het zeer veel moeite in zijn agenda een gaatje te vinden dat overeenkomt met een gaatje in de agenda van Jankees. Die laatste is al vele jaren onze geluidstechnicus bij de muziekopnames voor Postiljon en Martijn heeft zijn hulp nodig om de ruwe opnames om te zetten in de definitieve. Goed nieuws. Naar het zich laat aanzien zou het deze maand toch wel eens kunnen gaan lukken om dit te doen. En dan zal het niet zo lang meer duren of …..
 
EONEF
In oktober gaan we meedoen met dit eenakterfestival in Heerhugowaard. De oproep is van de week rondgestuurd. Afhankelijk van de reacties spelen we in elk geval een eenakter voor volwassenen en misschien ook een voor kinderen. We wachten af wat het gaat worden.
 
Leekerweide
Deze maand hebben we een voorstelling in Leekerweide. Het verhaal “Op zoek”, dat we gemaakt hadden voor de Nieuwe Wereld in Purmerend, is wat uitgebreid en met twee nieuwe spelers gaan we dat hier in Wognum opvoeren. We zijn druk bezig met repeteren en hopen op een leuk optreden.
 
Lekker zingen
Net vorige week gehoord: onze jaarlijkse Rabo-fietstocht-opvrolijk-met-gezang-actie gaat door. 14 juni gaan we weer allerlei Postiljonliedjes ten gehore brengen. Deze keer niet in Blokker, maar in Avenhorn. Binnenkort gaat de oproep hiervoor de deur uit. Heb je weer eens zin om al die ouwe en nieuwe liedjes nog eens te zingen, houd dan je mail in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *